Din bilforhandler i Oslo

Hos oss har du alltid gode valg. Våre biler reflekterer hva markedet ønsker – i alt fra utstyr, sikkerhet, farge til motorkraft og drivstoff. Bilene vi selger har vært servicebiler i opptil tre år og har i de fleste tilfeller bare hatt én bruker. En bil fra oss  har også full servicehistorie og er i utmerket tilstand, så det er gode muligheter for deg som liker å ta vare på bilen din for å få bedre betalt i neste trinn når du på sin side skal selge bilen i fremtiden.

Kontroller og Forsikringer

Dagens biler inneholder avansert teknologi med et stort antall mekaniske og elektroniske komponenter. Som bileier kan du enkelt forsikre deg mot uforutsette skadekostnader på kjøretøyet ditt ved å tegne forsikring på bilen din.

Hos oss hjelper vi deg å velge riktig produkt for akkurat din bil og sørger for at du har den lille ekstra sikkerheten i bileierskap. Du kan også tegne utvidet forsikringsdekning på din nye bil / fabrikkgaranti direkte gjennom oss.

Verksted

Vi kan selvfølgelig også tilby service på bilen du kjøpt av oss i verkstedet vårt på Oslogaten 123. Skulle ulykken skje, fikser vi alt fra større forsikringsreparasjoner eller mindre lakkskader til malingsverkstedet vårt. Vi samarbeider med de fleste forsikringsselskaper og kan også tilby leiebil i reparasjonstiden.